Øvelser

Foreninger

Gymnastik

VELKOMMEN til gymnastik sektionen! Stedet hvor du som gymnastikinstruktør og forening finder en masse inspiration til din gymnastikundervisning. En masse gymnastik øvelser er frit tilgængelige, beskrevet og lige til at tage med i hallen og lave med dine gymnaster!

BASIS: Basis indeholder en række kerne øvelser og spring som er vigtige elementer for gymnasternes udvikling. Basis skal ses som fundamentet som gymnasterne fremover kan bygge nye spring ovenpå.
Basis er samtidig samling for en række centrale begreber og positioner som enhver gymnast skal præsenteres for og senere mestre.

BANE SPRING: Banespring indeholder opbygningen af de enkelte spring som bruges i Teamgym ved banespring. Det er spring som araberspring, flik-flak, baglæns salto osv. som bliver omdrejningspunktet for dette tema.

TRAMPOLIN SPRING: Trampolinspring indeholder opbygningen af de enkelte spring som bruges i teamgym ved trampetspring. Det er spring som salto, salto med skrue, dobbeltroterende trampetspring og spring over redskab som vil blive aktuelt for dette tema.

Gymnastik guiden

Gymnastik Guiden ApS

info@gymnastikguiden.dk

CVR: 39348403