Et par ord om GymnastikGuiden

GymnastikGuiden.dk er stiftet af Jimmi Henner Hansen. Det hele startede som eget opslagsværk tilbage i 2010, dengang på en ipad som en guidende virtuel bog om gymnastik og motorisk udvikling. I dag har dette fået sit eget domæne – GymnastikGuiden.dk – som hver dag vokser sig stadig større.

Målet er at opnå den perfekte sammensætning af en vidensbank, således at GymnastikGuiden rummer alt du behøver til springgymnastik og motorisk træning, fra vugge til grav.

I 2019 er første del udgivet – et univers for forældre med nyfødte børn, et basis opslagsværk til gymnastikforeninger og gymnastikinstruktører samt et kapitel til de aktive børn der derhjemme elsker at springe i havetrampolin.

I 2020 udgives andel del – et endnu større univers til nybagte forældre, et udvidet opslagsværk til gymnastikforeninger der rummer trampolinspring og banespring samt hjemmetræningsøvelser til aktive børn og gymnaster. Men det stopper ikke her - der tilføjes og opdateres løbende øvelser til både nye spring, og øvelser som forbedrer de eksisterende. 

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel?