bObles Tumlebræt

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Del dette produkt

Beskrivelse

bObles tumlebræt er en af GymnastikGuidens mest solgte produkter. bObles tumlebræt er med sine utallige muligheder for sjov, leg og læring uden tvivl et tumlemøbel som vil bringe smil og glæde ved ethvert barn. Tumlebrættet kan bruges helt fra barnet er nyfødt, og selv helt store børn bliver draget af det spændende bræt med 4 hjul.

bObles skriver om tumlebrættet:
bObles Tumlebræt er et bevægeligt og hurtigt tumlemøbel med hjul. Barnet kan sidde og rulle i alle retninger som en vild racerbil, eller ligge på maven og svømme frem og tilbage med strømmen som en lille fisk. Hele kroppen bliver stimuleret og styrket, når der tumles fremad på tumlebrættet. Lægges et andet tumlemøbel på, forvandler Tumlebrættet sig til et rullende køretøj med højde, fuld af fart og ballade.

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Testet til børn.

Max vægtbelastning: 50 kg

Mål: H 6, L 55, B 25 cm

Da alle bObles tumlemøbler er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.

forsendelse

Billig fragt - og helt gratis ved køb over 399,-

levering

Hurtig levering 1-3 hverdage

returret

30 dages fuld returret

Gymnastik guiden

Gymnastik Guiden ApS

info@gymnastikguiden.dk

CVR: 39348403